Staff Hotel és una empresa del
Grupo Constant

Avantatges

staffhotel_ventajas

Per què Staff Hotel?

Gràcies a l’externalització de tots els serveis prestats per les empreses de Grupo Constant, Staff Hotel és el partner ideal per ajustar els recursos humans a la demanda real, per ser més competitius i perquè el client es pugui centrar en el core business del negoci.

Augment de rendibilitat i productivitat:

En un sector on la demanda no és constant, convertim els costos fixos en variables per tal que siguin equivalents a l’ocupació real i, per tant, més competitius.

Màxima qualitat de servei:

Staff Hotel compta amb la certificació de qualitat ISO 9001 per AENOR (neteja d’establiments hotelers) i garanteix el màxim rigor en la normativa de Riscos Laborals (Seguretat i Higiene).

Òptima relació qualitat-preu:

Staff Hotel us ofereix un preu per habitació, la qual cosa garanteix una màxima competitivitat en costos per a la vostra empresa.

Innovació i tecnologia:

Staff Hotel compta amb els millors productes i tecnologia del sector per garantir un servei excel·lent i resoldre de forma àgil i ràpida qualsevol tipus d’incidència.

Solvència:

Staff Hotel forma part de Grupo Constant, holding d’empreses de màxima solvència i contrastada reputació en els àmbits d’externalització, ETT, serveis generals i formació.

Cobertura:

Som presents a tot el territori nacional, illes incloses, amb més de 40 delegacions. A nivell internacional, som a la República Txeca i Portugal.